Når livet før islam ikke vil lade en være…

keep-calm-and-avoid-fitna

Kender i det, at nu føler man endelig, at man er et godt sted i livet? Man har fundet sig selv, og er lykkelig for, at man er blevet muslim og oprigtigt tror på Allah.

Men for mig forfølger der nogle negative tanker med, som jeg på ingen måder kan slippe af med.

Det ikke fordi jeg har været jordens slemmeste pige, men jeg har levet et liv, hvor det at drikke alkohol jo var normalt, hvor det at gå i byen var normalt, hvor det at gå med let klædt sommertøj var normalt.

Jeg ved godt, at islam siger man skal glemme sin fortid, og i det, at man har valgt troen på Allah, så har man fået tilgivet sin fortids synder. Men alligevel så nager det mig grusomt nogen gange.

Der dukker de her grimme billeder op i mit hoved… ”Hvad nu hvis der ligger billeder af mig på nettet med sommertøj”.

”Hvad nu hvis gamle venner vil begynde at tale dårligt om mig, og skabe Fitna(skabe splid) i det nye liv jeg har skabt mig”

Jo mere jeg forbedrer mig, jo stærkere bliver disse tanker også. En islamisk forståelse, ville måske være, at det er shaytan (satan), der prøver at trække mig ned. Men en psykologisk forståelse for mig, tænker jeg er, at fordi jeg har forbedret mig så meget de sidste par år, at nu har jeg svært ved at tænke på, at hvordan har jeg kunne været så uvidende, så dum, at leve mit liv på den måde? Jeg kan få følelsen helt af skam inde i kroppen, hvor min krop knurrer sig sammen.

Alhamdulilah (takke Gud) for, at det blot er tanker, og at mit liv ikke er sådan mere. Men hvor ville jeg ønske man kunne slette ens tanker, for hvor kan de dog være stærke.

Måske er det Allahs måde, at sørge for jeg ikke falder tilbage i gamle vaner, at jeg skal føle denne skam så dybt, over noget 99% alle dansker ser som normalt, men som jeg i dag, føler som en stor synd.

Jeg kan kun være lykkelig over, at jeg elsker mit nuværende liv så meget, at jeg er bange for at andre vil skabe fitna i det. Alhamdulilah det må betyde, at jeg er det rigtige sted i mit liv nu ❤

Er der andre end mig, der kender til de her slags følelser?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s