Ændre sin personlighed når man vælger at konvertere?

tv_paulson2

 

Inden jeg konverteret til islam, havde jeg et billede i mit hoved, at forholdende muslimske piger var = kedelig personlighed. HOLD da op hvor kommer mine fordomme mig til skamme. Efter at være begyndt at omgås flere muslimske piger, kan jeg konkludere at de er skøre, tosset, mærkelige og helt igennem fantastiske. Ok ok der vil selvfølgelig altid være nogen, man mindre kan lide end andre, og der er selvfølgelig også stadig dem, hvor jeg har lyst til at ruske i dem, og sige, ”HVOR ER DIN PERSONLIGHED”. Men det har intet med muslim at gøre, det er bare menneskets natur at være forskellige. Ligesom nogen sikkert synes, at jeg er en irriterende damp unge, som slår til folk, når jeg griner.

Alligevel får jeg tit denne følelse inde i kroppen, når jeg taler med konvertitter, at de ikke er sig selv. Det er altid godt at prøve at være en bedre version af sig selv, og islam påbyder os også at tale pænt og at opføre os eksemplarisk. Men jeg bryder mig ikke om, når jeg føler, at folk undertrykker deres personlighed for at virke perfekt. Det at konvertere til islam, betyder for mig ikke, at man behøves at ændre sin personlighed. Nej man kan stadig godt være den samme mærkelige banan med vild humor, samtidig med, at man er en retskaffent muslim.

Tænker at det må være fordi man gerne vil skabe sig en ny identitet, og gerne vil accepteres i ens nye omgangskredse, og at det måske er nemmere for nogen, hvis de prøver at virke som en perfekt muslim udadtil? En der siger SubhanAllah, InshAllah, osv. hele tiden i hver sætning? Ved godt, at det på ingen måder egentlig rager mig, og hvis de har lyst til det, så skal de selvfølgelig gøre det, for det er på ingen måder imod islam. Men det er egentlig bare en tanke og følelse jeg ofte får, når jeg er sammen med konvertitter, at jeg synes, det er synd, at de føler, de skal bevise sig selv så meget. For mig er islam noget jeg føler inde i hjertet, og det er ikke noget, jeg har behov for at demonstrere over for folk hele tiden.

2 thoughts on “Ændre sin personlighed når man vælger at konvertere?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s