Muslimske kvinder uden tørklæde – er de mindre muslim?

 

Bliver muslimske kvinder set på som mindre muslimsk, fordi de ikke bærer tørklæde?different muslim

Hvis jeg skal være helt ærligt, så kan jeg selv få en form for fordomme om piger, der siger de er muslimer og klæder sig tildeles udfordrende. Ikke så meget at de ikke har tørklæde på, men mere dem der stadig klær sig udfordrende.

Men jeg kan ikke styre mine tanker. Mine tanker leder mig ofte hen imod, de gør det bare, fordi der er en begyndende tendens/mode, at piger konverterer til islam, og DET er fantastisk! Misforstå mig ikke.

Men jeg kan ikke undgå at tænke, hvorfor viser du din barm i en stram kjole på Facebook, hvis du oprigtigt tror på Islam? For dog selvom jeg ikke fx går med abaya, men i normalt vestligt tøj, så går jeg op i ikke at vise mine former. Men ligeså vel jeg tænker det om andre piger, og på ingen måder kender til, hvad de har gemt i deres hjerte, som sagtens kan være troende, og måske endda mere end mig selv. Kun Allah ved, hvad der er gemt i vores hjerter. Ligeså vel kan andre piger tænke det om mig, når jeg ikke går i fuldstændigt løst tøj.

Det var lige lidt tankemyldrer fra mig af, og det egentlig ikke mit formål at komme frem til, hvad der er rigtigt eller forkert. Men jeg elsker, at analysere og reflektere over det mine tanker smider efter mig, os selvom det ikke nødvendigvis er passende eller respekteret tanker.

Har i også lignende tanker?

Og husk kære læsere, dette er på ingen måder noget, som jeg er stolt af at have disse fordomme, men man kan ikke styre, hvad man tænker, kun ens handlinger. Og netop derfor synes jeg, det er så interessant at tale om.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s