Facebook politi come on !!

Efter at have siddet i flere timer og dage for at bygge min blog op, så ser det ud til det hele endelig virker. Men neeeej, men fik da lige lov til at nyde det et par timer;D!

NU er det facebook, der skal vise sig ikke at have, jeg skal kunne connecte med folk. Må sige det er lidt sjovere at skrive, hvis man også kan få det ud til nogen hehe..

Får oprettet en side, og det hele kører, og jeg får lavet mine facebookside mm. Og der begynder allerede at komme en del følger, helt overvældende og glad for, der er folk, som vil læse med. og så kommer det!! Facebook lukker og spærrer både for min side og min bruger, da det åbenbart er mistænksomt, at jeg ikke har nogle billeder af mit ansigt på facebook.

Suk kender i det, at når man endelig føler, nu kører det for en, så har livet det med at give en smask lige i hovedet hehe.. Så nu venter jeg pænt på, at de forhåbentlig gider åbne min bruger og side igen..

Så der vil altså stadig komme post dagligt herinde, selvom jeg ikke kan dele det på facebook<3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s