To sider – men kun en person

11822592_1483761115268638_7167271950835375152_nSultan Qaboos Grand Mosque i Muscat – en af mine mange rejser rundt i verdenen

Hvad er hele ideen med denne blog? Jeg har altid haft en stor passion for at skrive. Når jeg har været ked af det, glad eller bare følt mig inspireret, så har jeg brugt at være en tastaturkriger!

Det sidste lange stykke tid har stået på en længere identitetsrejse. Hvem er jeg? Hvad vil jeg med livet? Og det helt store spørgsmål, hvad er meningen med livet?

Jeg er kommet frem til, at jeg er en pige, eller kvinde om man vil det, der går meget op i ordene respekt og loyalitet. Det er faktisk de vigtigste kvaliteter, jeg overhovedet kan komme i tanke om hos nogen mennesker. Udover at være god ved dyr, for jeg har et kæmpe dyre hjerte;P Det betyder meget for mig at søge viden og udfordre min hjerne. Jeg elsker en god debat, og håber ihærdigt, at i vil være med til at stille spørgsmål, fx om islam eller andet, om i lyster, store som små, så mine fingre og hjerne kan komme på arbejde.

Når man som mig, har været gået i stå i lang tid, så betyder det hele verden, at få selvtillid i at man hele tiden kan udvikle sin hjerne, og at det aldrig er for sent at ændre på ting. Islam har givet mig mere morale, mere næste kærlighed og mere selvsikkerhed i dette liv. Så i bund og grund er meningen med denne blog, at skrive om det jeg elsker, skabe en god debat og forhåbentlig fange din interesse med spændende post. Her er islam en stor del af mit liv, og vil komme til at fylde meget, heraf også mit domænenavn – danskogmuslim.dk, sjovt nok.

Men hvad vil det sige, det at være dansk og muslim? Håber i vil følge med på min rejse herinde på bloggen. Jeg har fået oprettet en ny side på facebook, søg: DanskogMuslim.dk og tilføj for at få updates om nye post.

One thought on “To sider – men kun en person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s