Islam er en undertrykkende og kvindehadsk religion!

man-beating-woman1

Der er generelt en udbredt forståelse af, hvad islam er, herunder ofte et negativt kvindesyn i medier og blandt folk. Man kan spørge sig selv, hvordan kan det være, at islam er den hurtigst voksende religion i verden, herunder mange kvinder, hvis islam er kvindeundertrykkende?

Hvem ville dog med sin sunde fornuft vælge at konvertere til en religion, som kun er ude på at undertrykke kvinder? Jeg ser mig selv, som en klog kvinde med viden og erfaring på livet. Hvorfor skulle jeg dog vælge noget, der ville undertrykke mig?

Mange blander kultur og islam sammen. Endda muslimer selv! Så det er ikke at bebrejde, at det kan være svært fra udefraseende at skelne imellem, hvad der er islam, og hvad der er kultur, når mange muslimer ikke en gang selv mestrer dette.

  • Vidste du? – Islam gav piger rettigheder under en tid (700 århundrede), hvor det var normalt at begrave sine babyer levende, hvis det blev en pige? Islam stoppede det.
  • Vidste du? – Islam siger, at paradis ligger under ens mors fødder – dette viser hvor en stor betydning, det har at behandle sin moder ordentlig. Det er ikke faren, der er vejen til paradis, men ens mor!
  • Vidste du? – At et helt kapitel ud af 114 kapitler i koranen handler om kvinders rettigheder? (kapitel Al-Nisa)
  • Vidste du? – At et helt kapitel ud af 114 kapitler i koranen handler om Maryam (Jomfru Maria), Jesus mor?

Hvordan kan du vide, at det ikke bare er noget, som jeg finder på alle de her ting? Jo ser du – Den alle første åbenbaring der blev givet til profeten Muhammad, fred være med ham, var, at man skulle læse.

Ja Læse – et så simpelt ord, og alligevel sådan et magtfuld ord. Det blev ikke sagt, at det kun var mænd, der skulle læse. Nej det blev sagt til alle mennesker. Kvinder og mænd, piger og drenge. Hvorfor er læsning så vigtigt? Jo læs og du vil lære. At læse giver viden, viden giver magt. Læsning giver mulighed for alle kvinder og mænd at uddanne sig og kende deres rettigheder. Derfor var det Islams første åbenbaring.

cartoon-girl-student-studying-reading-book-27907199

Man skal ikke tro på alt, hvad medierne siger, man skal ikke tro på alt, hvad der bliver fortalt af andre mennesker – kristne, ateister, muslimer, jøder, politiker, præsidenter, you name it. Man skal læse selv og søge viden, ellers vil man på et tidspunkt i denne verden blive snydt og manipuleret med. Og derfor ved du, at det er sandt, hvad jeg skriver – Fordi du kan læse.

books

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s