Den evige slankekur – Hvorfor ikke være sund med islam?

FatPrincess_6610

Mange mennesker søger hele livet efter den perfekte slankekur opskrift – Gerne en hvor man må spise usundt, bevæge sig så lidt som muligt og drik alkohol til. Men hele tiden har vi mennesker faktisk haft svaret lige foran vores næser.

Vi har allerede fået nedsendt en komplet guide fra Gud omkring alt her i livet! Selv hvilke madvarer der er sunde for os mennesker.

Profeten Muhammed (SAW) har udtalt, at den bedste måde at spise på er:

  • 1/3 Mad
  • 1/3 Vand
  • 1/3 Luft

Dvs. Allerede inden man begyndte at gå op i fancy slankekurer, som jeg ikke en gang kan huske halvdelen af navnene på, fordi der er så mange. Så har vi fået fortalt flere 100 år tilbage, i en tid, hvor jeg ikke vil tro, at man gik op i slankekurer, hvordan vi skal spise.

Og hvordan kan man modsige profetens ord? Jeg selv og uden at kunne spå, vil jeg tro en masse af jer, også har en tendens til liiige at tage det ekstra stykke kage, eller lige tage en ekstra portion aftensmad ”For det smager jo så godt”, når vi egentlig godt vidste, at vi burde have stoppet for 5 minutter siden.

Woman Eating Chips While Her Belly Sticks Out Of Her Clothes

 

Men hvilken slags mad er det så, man skal spise? SubhanAllah(Glory to God), det har Gud også fortalt os. Maden er så vigtigt en del af os menneskers liv, at det ligefrem er nævnt i Koranen.

67825_399993433414901_523593474_n

Udover det på billedet er der nævnt: løg, agurk, bønner, linser, hvidløg og fisk. Tilføj gerne i kommentar, hvis jeg har glemt nogen. Alt sammen mad som vil hører under kategorien SUPER-food. Det er videnskabeligbevist at specielt madvarer, der er nævnt i koranen, er ekstra gode og indeholder ekstra gode ting for mennesker, herunder ingredienser, der er helbredende mod sygdomme og andre gode ting.

http://www.dagens.dk/sundhed/dette-sker-med-din-krop-hvis-du-spiser-3-dadler-om-dagen (De gode ting dadler gør for en)

Vi får af vide som muslimer, at det er en synd, ikke at være god ved sin krop. Alkohol, rygning, overspisning osv. er alt sammen skadeligt. Selv med vestlige videnskabelige briller, tror jeg også godt, at vi kan blive enige om dette.

Så hvorfor er det, at der er sådan et generelt negativt billede af islam? Jeg beder dig tænke en ekstra gang over dette. Alt der er påbudt os mennesker, er noget der er godt for os. At man fx ikke må ryge eller drikke alkohol, er for mig en Gud, der vil passe på os, og som ikke vil se os skade os selv. Subhan Allah.

 

Støt mig og følg mig inde på facebook, søg efter siden: danskogmuslim.dk eller tryk her https://www.facebook.com/Danskogmuslim/

Tak<3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s