Jeg har en slikgris i hjemmet – Det burde være haram!

26755415_1891007447877334_539161685_n

Nu når jeg lige har skrevet en post om at være sund, så følte jeg næsten, at jeg var nødt til at følge mit eget eksempel;p Så hotdoggen jeg havde planlagt at spise nu, blev byttet ud med en rugbrødsmad og smoothies. Nu spiser jeg generelt sundt, men kan sagtens have perioder, hvor det lige tager overhånd, og sådan en periode har jeg lige haft.

Seriøst mænd!! Har altid elsket slik, kage, chokolade you name it. Mad er livet! Eller i hvert fald en del af det. Men lige siden jeg flyttede sammen med min mand for næsten 4 år siden, så er der kommet lidt for meget af det gode ind i vores køkken. Han køber seriøst slik og chips næsten hver dag! Og jeg har rygrad som en reje, når det står foran mig. Så nu har jeg altså skældt ham ud, og har sagt, at det er slut! Jeg går op i at være sund, slank og være god mod min krop, men det er satme svært, når man har en slikgris i hjemmet! Nu forstår jeg, hvorfor grise er haram! Ironi kan forekomme.

21686405_1839380369706709_6802766513998844981_n

Et godt tip, hvis man synes, at rugbrød er kedeligt – rist det på brødristeren! Det løfter altså lige hele maden 50%

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s