Min muslimske svigerfamilie

maxresdefault

Svigerfamilie – Enden så elsker man ordet, eller så hader man det. Jeg er heldigvis en af dem, der elsker det. Der gik knap og vel 2,5 år før jeg mødte mine svigerforældre, fra jeg lærte deres søn at kende. På trods af, at min mand og jeg faktisk havde boet sammen i alt den tid, (dog ikke gift på det tidspunkt).

Som dansk pige, vil dette nok lyde for de fleste helt rablende, at man vil vente så lang tid. Sjovt nok, så var det på intet tidspunkt et problem for mig, for jeg kendte hans religion og kultur om, at man ikke bare lige slæber piger med hjem, før man ved, at man skal giftes, eller i hvert fald forlovet. Og faktisk var det med til, at gøre hele oplevelsen endnu mere specielt, da jeg endeligt mødte dem.

Husker specielt en pige fra min familie, som var helt forarget over, at jeg ikke havde mødt hans forældre endnu efter 2 år. Tror faktisk hun direkte syntes, at jeg var naiv og dum. – og har kunne mærke gennem årene, at det generelt var en udpræget holdning blandt mange danskere i min omgangskreds. På trods af det, så følte jeg mig 100% tryg på vores forhold, selvom jeg godt ved, at der i visse kredse, kan være en tendens til at udnytte danske piger, og når de udenlandske drenge så skal giftes, så finder de en fra deres egen nationalitet. Men selv dette, tror jeg, at der er ved at blive gjort op med. Kender godt nok mange nu, der er gift på tværs af nationaliteter.

Lige en lille sidebemærkning, i islam er nationalisme en stor synd, og det er på ingen måder i orden, at afvise ens børn i at blive gift med en fra en anden nationalitet. Dette er 100% kultur og har intet med islam at gøre. Og nu tilbage på sporet igen.

Ift. hende pigen der var forarget over, at jeg ikke havde mødt hans familie endnu, husker jeg, at jeg sagde til hende foran hele vores familie (Hun er sammen med en fra min familie), ”i det mindste når jeg møder mine svigerforældre, så ved jeg, at jeg er den eneste pige, der har mødt dem, og dette er 1000 gange mere specielt for mig, end at være nummer 20 i rækken.” Det skal lige siges, at den dag jeg sagde det, at det var hendes første møde med hendes nye svigerfar. Hvor jeg personligt ved, at der har været MANGE piger før hende. Ja lidt barnligt har man lov til at være, men så lukkede den samtale i hvert fald fra hendes side!

a5ec90c735abe97ae7937399ea8cac4f

Senere i dag skal vi hjem til mine svigerforældre, som jeg elsker over alt. Elsker min mands søstre og lillebror, søsterens børn, faktisk bare hele hans familie, har ikke mødt nogen endnu, som ikke har været andet end åbne og kærlige over for mig. På dette område føler jeg mig virkelig velsignet.

 

 

2 thoughts on “Min muslimske svigerfamilie

  1. Familie er det bedste i verden..

    Jeg vil høre om du evt vil skrive lidt om islam og det at være bloddonor og organ donor.. Hvis ik er det helt ok

    Dejligt lørdag til jer

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s