Tag nu bare en beslutning – Hvor skal vi spise?!

26856927_1892304241080988_711757091_n

Hvad skal vi have at spise, og hvor skal man spise henne? Det evige spørgsmål, jeg tror de fleste par stiller hinanden ofte. Hvis man synes, det er svært at finde noget at spise, så skulle i prøve at være muslim og finde noget at spise i Danmark – Gode spisesteder hvor kødet er halal, findes altså ikke bare lige rundt om hvert gadehjørne, desværre.

Kender i følelsen af sult, men man ved egentlig ikke, hvad det er, man har lyst til? Man ville ønske at den anden person, bare ville tage en beslutning. Mens sidder han bare der og spiller PlayStation, og siger, det bestemmer du. Puha det er jo næsten starten på et skænderi.

Jeg indrømmer, jeg kan blive en smule ulidelig at være sammen med, når jeg er sulten. (Dette siger vi ikke til min mand, at jeg har indrømmet). Men ligeså ulidelig jeg er, ligeså sød er jeg, når jeg er mæt – så vil sige, at det får vægtskålen til at balancere.

Efter 45 minutters kiggende på hinanden, og jeg har rejst mig 3 gange for at kigge i køleskabet og intet ser tiltalende ud, så tager jeg simpelthen en beslutning, som den selvstændige og stærke kvinde jeg er. Igennem min søgen på nettet finder jeg frem til et burgersted i Hvidovre, hvor alt skulle være halal. Vi kommer derhen og bliver mødt af 3 flinke unge mænd, (Muligvis deres eget sted?) Så det vil vi i hvert fald godt prøve og støtte stedet. Og vi blev bestemt ikke skuffet!

Burger_Stationen_Menu

Stedet hedder Burger station og var altså virkelig godt. Billigt, god service og maden var faktisk tæt på at være perfekt. Det kan kun anbefales.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s