Rejsen går til …

Vi har valgt at droppe Dubai og tage en tur til Sydspanien i stedet. Der er godt nok varmere i Dubai, men vi havde mere lyst til at komme ud at opleve noget nyt, hvor der stadigvæk er sol (17-20 grader lige nu). Så selvom jeg nok må sige farvel til at ligge ved stranden og få noget farve, så er 17-20 grader meget bedre end det danske vejr. Ja tak! Sydspanien ligger også kun 3 timer og 20 min. væk i fly, så det er lidt mere overskuelige, nu når vi kun har 6 dage grundet min mands arbejde. Satans han skal være så fornuftig;)

city_old_castle_59113_1920x1080
Granada – Spanien

Både min mand og jeg elsker at vandre i flere timer og opleve historiske bygninger, bjerge, natur og bare en anden kultur. Spanien hørte jo før i tiden under det islamiske kalifat, faktisk helt hen til 1492, hvor de mistede den sidste del af Spanien, som var Andalucía. Derfor var der mange moskeer. Mange af moskeerne er blevet lavet om til kirker i dag, men bærer stadig præg af den islamiske arkitektur, så dette glæder jeg mig enormt meget til at se.

Det bliver primært Granada og Alicante, vi kommer til at besøge. Så hvis nogen af jer har været der før, så skriv endelig og fortæl, hvad vi bestemt ikke må misse.

granada-medium
Granada – Spanien
alicante_sumar2017_facebook.width-1200
Alicante – Spanien

Følg min facebook side: Danskogmuslim.dk for updates her på bloggen<3

2 thoughts on “Rejsen går til …

 1. Super spændende rejsemål!

  I Granada skal I selvfølglig opleve Alhambra – så smukt og storslået. Book evt. en guided rundtur – den vare vist nok 5-6 timer – men den er helt bestemt det værd!

  I Cordoba skal I opleve den store Mezquita-Catedral, der har været både muslimsk og katolsk og bærer præg heraf. Book evt. Også en rundvisning. I Cordobas små gader findes også et gammel andalusisk hus, Casa Andalusi, der er simpelthen så fint og magisk.

  God rejse!

  Like

  1. ja vi glæder os rigtigt meget. Vi har booket en lejlighed lige op af Alhambra, så det blive fantastisk at opleve, og glæder mig bestemt ikke mindre, hvis man kan bruge 5-6 timer der.

   Hvis vi kan nå det, så vil vi bestemt tage forbi der Cordoba. 1000 tak

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s