Din stemme er ligeså vigtigt som min!

brevkasse-om-spiseforstyrrelser-495x330

Jeg synes, at det kunne være rigtigt fedt at høre jeres tanker om islam, livet i Danmark, eller noget i føler, der er vigtigt at få banen, men gerne noget, hvor religion eller samfundet er en del af. Så har bestemt mig for at åbne en slags brevkasse, hvor du kan få lov til at være forfatter her på siden også. Det kan både være anonym eller med dit navn.

Det er ikke et krav, at du staver som en drøm (Jeg skal nok rette grammatikken, hvis nødvendigt), eller er vant til at skrive lange romaner, det vigtigste er, at vi får hørt hinanden. Det kan være 10 linjer, eller det kan være 100 linjer. Op til dig.

Håber virkelig der er nogen, der vil være interesseret i dette, og del gerne ud til jeres venner og familie, så vi kan få et sted, hvor vores tanker kan blive hørt.

Skriv til denne email: Danskogmuslim@hotmail.com

3 thoughts on “Din stemme er ligeså vigtigt som min!

 1. Nu er det mig igen 😉

  Jeg har virkelig tænkt meget over islam siden du begyndte at skrive. Jeg har tænkt over det i mange år og begyndte også at læse koranen for et par år siden, men jeg fandt den dårligt oversat og droppede det hurtigt..
  kan du anbefale en version der er godt oversat til dansk?
  Ved det mest optimale vil være arabisk, men det kan jeg jo af gode grunde ikke. 😉

  Hilsen Sidsel

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s