Den spanske charme ..

26940741_1893823307595748_142181663_nNu begynder jeg godt nok at glæde mig til at rejse. Mine radiatorer står næsten på 4, men alligevel hundefryser jeg! Vi sad i går aftes og kiggede på hoteller, men min mand fik så ideen, om vi ikke skulle tjekke airbnb ud. Det er jeg glad for, at vi gjorde, på trods af jeg altid er en smule skeptisk over sådan noget på nettet. Vi har fundet den dejligste spanske lejlighed i en gammel bydel, mellem smalle gader og liv i gaderne, og så endda til halvpris af, hvad vi skulle have givet for et hotel i tilsvarende standard. At spare penge kan virkelig gøre mig lykkelig;)

26943140_1893823294262416_1277706153_n

De sidste par dage har jeg siddet og skrevet forskellige indlæg, som jeg har sat til at publicere, imens vi er ude at rejse, så du bliver ikke snydt for post her på bloggen imens. Hvis muligt vil jeg selvfølgelig også skrive på rejsen og vise billeder, hvis internettet tillader det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s