Sharia stener kvinder og hugger hænderne af tyve

shutterstock-357284885

Jeg har prøvet nogle gange lidt for sjovt at teste folks viden og fordomme ift. sharia. Specielt under kommunevalget, diskuteret folk tit i min klasse demokrati, og hvad de skulle vælge at stemme på. Når jeg så blev spurgt om, hvad jeg ville stemme på, sagde jeg ærligt, at jeg ikke havde tænkt mig at stemme. Ift. at jeg ikke vil stemme, har intet at gøre med islam for mit vedkommende, det er mere min skeptisk over for partierne og deres hensigter. Men nu når jeg så havde sagt, at jeg ikke vil stemme, så var 9 ud af 10 reaktioner, ”ej man skal da stemme” ”Hvorfor vil du ikke stemme, det din pligt”. Og her syntes jeg det var lidt sjovt at smide ind med svaret ”Jeg stemmer ikke, fordi jeg kun tror på, at sharia er det rigtige”. Nu var det 10 ud af 10 der kiggede chokerende på mig. ”ej ej det mener du vel ikke?” så jeg begyndte bare at grine og sige ”Jeg laver pis med jer”. Og så grinede de alle og åndede lettet op over, at de ikke havde en Isis-kriger i klassen.

Men sandheden er, at en verden med sharia lov vil være en smuk verden. Sharia betyder en vejledning til mennesket. Sharia er ikke kun strafferet, hvor man hugger hænderne af mennesker hver dag, som medierne elsker at portrættere det. Faktisk er strafferet kun en meget lille del af sharia. Det omfatter både den daglige praksis i form af at bede, faste, ens etik, hvordan man behandler andre mennesker og dyr. Sharia er den opskrift Gud har givet mennesket til at leve et harmonisk og godt liv. Både her på jorden og livet efter jorden.

Prøv tænk på at sharia under det islamiske kalifat har overlevet i over 1000 år, hvorimod demokrati som vi kender i dag i Danmark ikke en gang er 100 år gammel. Mens vi i Europa havde vores vikingetid og mørke middelalder, så havde islam deres guldalder. Slutningen på kalifatet endte faktisk først under 1. Verdenskrig, da lande som England og Frankrig ødelagde det. Så glem alt om dagens sharia som udformes og forstås i flere korrupte mellemøstlige lande i dag. Nej jeg taler om kalifatet efter profeten Muhammeds død i slutningen af år 600 tallet og det islamiske kalifat i Andalusien omkring år 1000, som den ideelle styreform. Det var en tolerant stat, som tog imod jøder, da de blev slagtet og slået ihjel.  Hvis sharia var så ond, hvorfor ville jøder og kristne så flygte til et land med sharia? Fordi sharia og muslimer passede på dem. Vi kan lære meget ved at kende vores historie.

Så er det ikke næsten på grænsen til arroganthed at sige, at demokrati er det eneste rigtige her i verdenen? Nu vil jeg lige gøre det helt tydeligt, at det er ikke fordi, at der som sådan er noget galt med demokrati, faktisk her i Danmark med vores velfærdssystem, gratis uddannelser mm. det er en del af sharia! Problemet for mig opstår i, når love kan ændres hele tiden, som det kan under et demokrati. Problemet er, at menneskets natur ofte vil handle ud fra egen vinding. Jeg beder dig tænke over det her. Vi mennesker er blevet givet en komplet guide til, hvordan vi skal leve vores liv. Hvorfor skal vi lave om på noget der allerede er perfekt? Kig på jorden, kig på månen, kig på solen, kig på os selv og dyrene, hvor perfekt skabte vi er. Vi mennesker kan ikke lave en sol, vi kan ikke lave en måne, vi kan ikke lave et menneske ud fra ingenting. I alle disse ting er der tegn på Guds eksistens! Hvorfor tror vi, at vi kan lave en lov, der er bedre end det, vi allerede har fået af vide? Hvis du spørger mig, hvem der har mest indsigt i samfundet, så er det Gud, og ikke du og jeg eller Trump.

Nu er det ikke fordi jeg siger, vi skal have sharia i Danmark, for det kan ikke lade sig gøre. Det er ikke et muslimsk land. Jeg ønsker bare, at folk vil lade vær med at være så bange for ordet sharia, for sharia er smuk.

8b1cf296157f472d9e6d794174217fb0--prayers-gene

Ganske rigtigt, at der står man skal have hugget hånden af, hvis man stjæler. Men straffens hårdhed er til for at vise og skræmme folk fra at stjæle. Ville du stjæle hvis du vidste muligheden var at miste din hånd? Men det slutter ikke her. Man får ikke bare hugget hånden af, hvis du har stjålet et stykke brød. For at man overhovedet kan straffe en person for tyveri, så er der mere end 60 områder, der skal være dækket! Man må ikke straffe en person for at stjæle, hvis de gjorde det af sult, fattigdom, er mindreårige, psykisk syg, fuld, presset til det, yderligere skal der skal være 2 troværdige vidner mm. Så faktisk er det næsten umuligt at få hugget hånden af for at stjæle. https://www.facebook.com/MuslimCentral/videos/1411192962327045/

Anbefaler dig at se denne video på 5 minutter, som forklarer sharia perfekt.

Følg min facebookside for updates. søg efter Danskogmulim.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s