Hvordan skal en kvinde gå klædt?

Som muslimsk kvinde får man af vide, at man skal gå tildækket, nærmere sagt dække sine former. Dette er et emne som mange er uenige om. Ikke uenige om at man skal dække sine former, men hvor vidt man skal dække sig. Nogen mener man skal gå i en heldragt som vist på billedet. Det er dog de færreste. muslim-women

Dog vil jeg påpege, at der intet sted i koranen eller islam står, at man skal dække sit ansigt til. Personligt synes jeg, at det er at gå til det ekstreme, for at være muslimsk kvinde, betyder ikke, at man ikke eksisterer, eller skal være gemt væk. Tværtimod du har en stemme, og du har øjne, som er vigtige til at kommunikere med verdenen. Synes desværre det får den effekt, at det giver et forkert syn på, hvad islam er, men i sidste ende, så er det op til alle, hvordan de selv vil klæde sig.

Omkring det her emne tror jeg aldrig, at vi bliver helt enige om, hvad der er den korrekte påklædning, da mange mener, at de har sandheden. Jeg elsker tøj, jeg elsker mode, og synes ikke fordi man er muslim, at man behøves klæde sig kedeligt. Har fundet nogle billeder, som jeg personligt selv godt kunne finde på at gå med, og hvor er en kvinde altså smuk, når hun dækker sine former, men stadig formår at se blændende godt ud.

hijab fashion styles 2015muslimah

20d1ceb0374b9d407917fc4c302f6b0a--skinny-jean-outfits-crop-jeans-outfit-casual627c4a5461da801bd6d0e6da38a8c71cultra-chic-hijab-fashion-style-airy-wide-leg-pants-ZINAH-SHARIFhead scarf muslim styles27044750_1896008904043855_1622341515_n45-Maryam-Asadullah

 

One thought on “Hvordan skal en kvinde gå klædt?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s