Videnskabelig beviser i islam, der ikke kan benægtes, troende eller ej.

18782394-illustration-of-cartoon-professor-Stock-Vector

Hvis man som jeg var lidt i tvivl om, hvordan man kan vide 100%, at islam er den rigtige religion, så er det en god ide at undersøge videnskabelige beviser i koranen og hadith.

For der er mange! Som jeg skrev i mit tidligere indlæg https://danskogmuslim.dk/2018/01/05/mit-moede-med-islam/, så var det den videnskabelige del af islam, der var med til at give mig det sidste skub. Med det kunne jeg ikke benægte islam mere. Og jeg tror heller ikke, at du ville kunne benægte det, hvis du kendte til det og islam som helhed.

Jeg ved næsten ikke en gang, hvor jeg skal begynde, for der er så mange beviser!

Så jeg skriver kun et lille udsnit, af dem, som jeg personligt selv fandt mest fascinerende, og som er bevist med dagens videnskab.

  • I koranen er det nævnt, at romerne vil vinde over perserne. Dette skete, som koranen havde forudsagt det ville.
  • Havet er også omtalt i koranen, Kapitel 55, vers 19 og 20. ”Han har adskilt de to have. Mellem dem er der en barriere, som de ikke kan overskride.” Denne egenskab som havene har, at de mødes og alligevel ikke blandes, har man først for nyligt opdaget.
  • Selv det menneskelige fosters udvikling i de tidlige etaper er nævnt i koranen. Ting som man først ved i dag, pga. moderne teknologi. Se denne korte video, det er virkelig fascinerende. https://www.youtube.com/watch?v=bIPhDa5CONg
  • Bjerges rolle er nævnt i Kapitel 21, vers 31 “Og Vi anbragte på jorden befæstede bjerge, så den ikke skulle ryste…” og kapitel 78, vers 6 og 7.“Har Vi ikke gjort jorden til et leje. Og bjergene til teltpløkke?”    I verset er det angivet, at bjerge har den funktion, at forhindre rystelser på jorden. Denne kendsgerning var ikke kendt af nogen, da Koranen blev åbenbaret. Den blev bragt frem for nyligt.
  • I dag ved man, at jordens indre kerne består af jern. I koranen er der 114 kapitler, det midterste kapitel, altså kapitel 57 hedder al-hadid, som på dansk betyder jernet. Der er simpelthen for meget ting, der passer, til at det kan være tilfældigt.

Dubai

Nogen af de små tegn på dommedag, men som er nemme at forholde sig til, da de rent faktisk allerede er i gang, men som blev fortalt for 1400 år siden af profeten Muhammad (Saw).

Kvinder vil være nøgne, selvom de er klædt

Huse vil nå himlen (højhuse) Dubai, USA mm.

Der vil være flere kvinder end mænd på jorden.

Skilsmisser vil blive normalt

Religiøs viden vil forsvinde og religiøs uvidenhed vil tiltage

Utroskab vil blive udbredt

Homoseksualitet bliver udbredt

428773FB00000578-4716082-A_new_look_Kim_Kardashian_went_bra_free_in_a_sheer_netted_top_as-m-184_1500587182691

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s