Når djævlen overtager din nattesøvn

preview16Er nærmest helt bange for at skrive det her indlæg, da man nok vil tænke, at jeg er en psykotisk mærkelig kvinde. Men føler faktisk, at jeg har brug for at komme ud med det, da jeg vitterlig ikke aner, hvordan jeg skal få det stoppet.

Jeg har gennem mange år haft mareridt stort set hvert eneste nat. Nogen nætter værre end andre. I nat fik jeg et meget slemt mareridt, som jeg ikke rigtigt kan vifte af mig. Normalt drømmer jeg, at folk prøver på at slå mig ihjel, vil mig ondt, voldtage mig, eller at jeg faktisk er den, der prøver på at slå folk ihjel. Drømmer ofte at jeg stikker folk ned, onde mennesker i drømmen. Det i sig selv er slemt synes jeg, men i nat og de sidste par uger har jeg fået et nyt mareridt. Jeg er besat af djævlen. De andre dage har det startet mildt, og jeg er vågnet hurtigt, men i nat kunne jeg ikke vågne. Djævlen var så stærk inde i mig, og selvom jeg skreg i drømmen, at min mand skulle vække mig 20 gange, så kunne jeg ikke vågne. Jeg begynder så at sige surah al fatiha i mareridtet 50 gange, (vers fra koranen), for at få djævlen ud af mig, men det virker ikke. Jeg vågner skrigende op endelig, men hele følelsen af angst og at djævlen stadig sidder i mig sidder fast. Først efter 2-5 minutter er jeg helt vågen og må lige rejse mig for at sunde mig.

Er stadig helt skræmt over det her mareridt, for det føltes så virkelig, på trods af jeg udmærket godt ved det ikke er virkelig. Hvad kan det skyldes de her voldsomme mareridt jeg har hver eneste nat gennem flere år? Vågner tit ved at min mand rusker i mig, og så fortæller han mig, at jeg lå og græd eller skreg.

Gennem min barndom og ungdom har jeg oplevet og har fået nogle traumatiske ar på sjælen, som jeg har brugt mange år på at bearbejde, men jeg føler på ingen måder, at det er noget, der styrer mit liv i dag eller påvirker min hverdag, tænker faktisk dårligt over det mere, så har svært ved at tro på, at det er det der påvirker mig om natten. Gode råd eller dine erfaringer tages imod med kyshånd, da det er begyndt at blive en stor byrde, at jeg ikke vågne op uden at have haft en negativ drøm.

2 thoughts on “Når djævlen overtager din nattesøvn

  1. Asalamualeykum søster.
    Jeg vil råde dig til at læse, 3 gange Surah Ayah kurshi; 3 gange Surah faith, 3 gange Surah iklas, 3 gange Surah Falaq og 3 gange Surah Nas inden du sover hver nat! Det vil hjælpe rigtig rigtig meget. Vil også råde dig til at sove med wudo efter du har bedt din isha. Det vil få satan væk fra dig i dine drømme.. Jeg har selv prøvet at få maridt som dig, men efter jeg har læst disse Surah og sovt med Wudo har jeg ikke haft så mange alhamduliah

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s