Du behøves ikke at sulte for at tabe dig. Spis med god samvittighed

diet-695723_960_720

Har altid gået op i sund mad og træning, men som mange andre går det op og ned i perioder, mest ned lige for tiden! Men har NU aftalt med min mand, at efter vores ferie i Spanien, så skulle det altså være en god periode igen!

Shhhhh ”Har aldrig haft en delle før, men må indrømme at der begynder at syne noget der minder om” – giver min mand skylden! Hvad er det for noget, når man bliver gift, så tager man på. Han er en kæmpe slikgris og tager alverdens usunde ting med hjem dagligt, og når det står foran mig, så har jeg altså ingen rygrad.

Så både fordi jeg er så energiforladt om vinteren, og at jeg er begyndt at blive kronisk oppustet, som vi siger det er, det er i hvert fald ikke fedt!, så har jeg spist sundt de sidste par dage og forsætter det næste stykke tid!

Jeg dur simpelthen ikke til kedelige sulte kure, eller smarte fancy kure hvor man kun må spise protein eller no sugar kur og hvad de ellers hedder. Jeg går op i, at det skal smage godt og være proppet med gode sunde ting, så jeg er god ved min krop, samt kan give mig mere energi om vinteren, nu når solen ikke vil gøre det!

27536773_1900855693559176_167097955_o
Brug bagepapir til kyllingen, så bliver opvasken nemmere.
27582997_1900855646892514_1381211757_n
Undlad grov brødet hvis du vil have det endnu sundere. 

Her er opskriften på hvad jeg spiste i dag – simpelt og lækkert og sundt.

Kylling salat med skyrdressing

Kyllingen skæres i smalle lange stykker og smøres ind i skyr med krydderier, jeg putter altid alt muligt i skyren, i dag bl.a. hvidløgspulver, lidt spidskommen, peber, salt, de 7 krydderier, lidt karry. Men bare put det i du lige har der hjemme, så stor forskel gør det ikke. Og her efter ind i ovnen indtil kyllingen er gennem steget. 200 gr. Varmluft ca. 25 min. Husk lige at vende kylling stykkerne rundt.

I min skyr-dressing til salaten brugte jeg ca. 2 dl skyr med all-around krydderi, hvidløgspulver, salt og peber, men man kan putte det i, man selv synes er lækkert.

Til selve salaten brugte jeg – færdigkøbt salatblanding i pose, soltørret tomater, cherrytomater, majs, oliven, fetaost, pebersnack, avocado – men brug lige det du har lyst til, bare en masse forskellige ting, så bliver salaten lidt sjovere og mere spændende at spise og se på.

Laver altid ekstra når jeg har skole dagen efter, så nu er der også til madpakken.

Bon appetit.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s