Menneskets arroganthed – Vi tror, at vi ved alt.

nobody-3049652_960_720

Sad i skolen i dag, hvor jeg overhørte nogen tale om religion. Det blev sagt, at det var videnskabeligt bevist, at der ikke fandtes nogen Gud. Yderligere var det mærkeligt at tro på noget, man ikke kunne se. Jamen kan du se luften? Kan du se atomerne med øjet? Nej vel? Men du tror vel stadig på det.

Blev altså nødt til at stoppe op, og spørger, hvilke beviser er det I sidder med, som beviser, at der ingen Gud findes? Svaret var som forventet, da jeg har hørt det før: Evolutions teorien.

Undskyld mig, ikke for at lyde arrogant eller noget, men hvornår lærer mennesker, at der er en grund til, at det hedder TEORI. Teori er og forbliver blot en teori! At der så er nogen forskere, der mener, at netop de har fundet det tætteste, man kan komme på en teori på den sande evolutions teori om jorden og vores eksistens, er stadig ikke et bevist!

Men det sjove er, at det kan man også sige om islam og andre religioner. Der findes ingen såkaldte videnskabelige beviser på, at Gud eksisterer, men der findes heller ikke nogen beviser på, at der ikke er en Gud.

cute-3096097_960_720Som troende muslim, og endda da jeg ikke fulgte islam, har jeg altid vidst dybt inde i mit hjerte, at der var en Gud. For mig er beviset for Guds eksistens OS SELV. Det er himlen, jorden, blomsterne, regnen, månen, solen, vores elskede dyr, at vi heler når vi skærer os – Alt det er bevis i sig selv! Den dag et menneske kan skabe en sol, en jordklode, et dyr, en blomst – ud af ingenting, så skal jeg lade menneskets tvivl komme til gode.

Gennem historien og så langt vi overhovedet kan spore tilbage i historien, så har mennesket haft et behov for en Gud eller guder. Prøv at reflektere over det, som i virkelig at reflektere, hvorfor har vi mennesker altid haft et behov for at have en gud, hvis det hele bare er pure opspind? Hvorfor i dag i år 2018 har millioner af mennesker stadig et behov for en Gud. Vi taler om skraldemanden, lægen, den uuddannet, ingeniøren, der alle er fra forskellige sociale lag og baggrund, men stadig er religiøse? Er det et tilfælde eller er der rent faktisk noget inde i os, der har et behov for en Gud? Jeg tror på det sidste. Linien mellem jødedommen, kristendommen som så ender ud i islam fra en islamisk synsvinkel, samt alle de videnskabelige beviser der er i islam, hele ideologien og troen på kærlighed til vores medmennesker, universet, dyrene, er grunden til, at jeg tror på Islam. Jeg tror på Gud, da alt andet vil være arrogant.  penhale-sands-1599267_960_720

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s