Den største ting der er med til at ødelægge forhold

love-560783_960_720

Vi lever i en tid, hvor det er normalt at skifte sine kærester ud med en ny, hvor det at blive skilt bliver mere og mere normalt. Jeg er sikker på, at da vores bedsteforældre fandt sammen, så havde de ikke flere 1000 at vælge imellem bare med deres fingerspids, som de kunne vende sig til, når det blev hårdt i deres forhold. Forstå mig ret, der er masser af positive ting ved de sociale medier, men man skal også passe på med, at man ikke falder i fælden!

I dag bliver vi mere og mere påvirket af de sociale medier, om vi vil det eller ej. Om det er instagram, facebook, datingapps, og hvad de ellers hedder.

Prøv at tænk på nogen som du kender, som portrætter deres liv på de sociale medier så perfekt, og prøv nu at tænk på, det liv de rent faktisk har.

Personligt har jeg kendskab til forhold på facebook, som ser så lykkelige ud, hvor de dagligt smider ”jeg elsker dig” beskeder op, men manden er utro hver weekend. Første fælde.

board-2893916_960_720

Når vi ser, disse perfekte sociale medier forhold, så glemmer vi at se alle deres uenigheder, drama og skænderier, skænderiet om at toiletrullen igen ligger på gulvet (Som af en eller anden årsag, jeg tror er en universel ting mænd ikke kan finde ud af at smide i skraldespanden). Ting som alle forhold har. Problemet opstår, når man sammenligner sit eget forhold med en falsk standard. Hun eller han ender med at afslutte forholdet, for at lede efter dette perfekte forhold SOM IKKE EKSISTERER. Men af en eller anden årsag, så tror mange af os, at det eksisterer. Pas på med ikke at smide et godt forhold ud, for at lede efter det perfekte sociale medier forhold, som du faktisk aldrig vil finde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s