Er det svært at lære at bede?

 

IMG_0456Troede aldrig jeg ville lære at bede, da jeg først så hvor meget, der egentlig skulle siges i en bøn. Måden jeg bedst lærte det på var at øve et par linier hver dag, jeg tilføjede først en ny linie, når jeg kunne den første helt. Indtil jeg kunne bønnen helt, så havde jeg et papir foran mig, med nedskrevet det jeg skulle sige, mens jeg bedt.

https://www.muc.dk/laer-at-be/

brugte denne side til at lære at bede, og efterfølgende korrigeret min mand mig lidt, hvis der var nogle steder, som jeg havde misforstået. Det er ikke nemt, men det er bestemt heller ikke svært. Jeg er sprogspasser med stort S, så hvis jeg kunne lære det, så kan du bestemt også. På ca 3-4 uger kunne jeg bede uden papir.

og husk det er ikke vigtigt, at du ikke mestrer de arabiske ord perfekt, det vigtigste er at du prøver. Min udtalelse er stadig lang fra perfekt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s