Vi er påvirkelige væsner – Ingens liv er perfekte!

 

Megyn Kelly interviewing the Kardashians

Lad vær med at sammenligne dit liv med andres. Det er en stor fejl, som vi mennesker ofte begår. I mit tidligere indlæg https://danskogmuslim.dk/2018/02/06/faar-du-et-bedre-liv-af-at-putte-dit-liv-ud-paa-de-sociale-medier/ som blandt andet omhandler vores ego via de sociale medier, kom jeg herefter til at tænke på, hvordan det påvirker andre mennesker, at vi putter ting op. En ting er hvordan det påvirker os selv, men en anden ting er, hvordan det påvirker andre.

Vi elsker at tage billeder af vores gode middage, rejser, gaver, jeg elsker dig post på hinandens vægge osv. Men har vi egentlig ikke et ansvar for ikke altid at male alting så lyserødt på nettet? De fleste vil nok tænke, at man sagtens kan finde ud af at skelne imellem internettet og virkelighed, men det er faktisk meget svært for nogen.

Tænkt hvis vi tog billeder af alt hver dag i en måned. Hvor mange billeder vil der være af henholdsvis: Romantiske middage, blomster, gaver, rejser mm. ift. diskussioner, skænderier, man er irriteret på hinanden, hverdagsting, skole, arbejde, vasketøj, mandens sure strømper på gulvet, maden brænder på, hunden har diare på gulvet, sidde og stene på Facebook, se serier mm.? Jeg tror faktisk, at jeg næsten vil tør at vædde på, at sidstnævnte fylder mest, men alligevel så er det ikke det der fylder mest på Facebook.

Selvfølgelig skal man have lov til at glæde sig over ting og dele det med sine venner, bekendte osv. men pas på med ikke at lave en falsk illusion af livet, så andre tror, at andres liv er perfekte – for det er ingens liv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s