Når ens danske familie tror, at man er terrorist.

hamas-suicide-bomber-female1

Ja den kommentar fik jeg faktisk smidt i hovedet af et familiemedlem forleden. ”Hvordan kunne jeg dog vælge at konvertere til islam, når alle muslimer kun ville slå hvide mennesker ihjel.” Yderligere hvordan kunne jeg konvertere til islam, når jeg var hvid, for hvide var kristne.

Seriøst det er ikke noget jeg opdigter, det blev sagt til mig! Jeg har aldrig talt hårdt til folk fra min familie, når det gælder islam. De må have deres meninger, som de vil, for jeg ved de aldrig vil åbne deres ører og hjerne, når jeg taler om islam. Det er helt fint med mig, at de ikke er enige i min overbevisning om islam, men ligefrem sidde og kalde alle muslimer for terrorister og at hvide kun kan være kristne, det er nok noget af det dummeste, jeg nogensinde har hørt.

Sagde hårdt og nok også hånede til familiemedlemmet, at hvis alle muslimer på denne jord var terrorister, så sad du her nok ikke mere! Der er så mange millioner af muslimer i verdenen, at hvis de vil slå alle hvide ihjel, ja så var de sku da nok døde forlængst! Yderligere blev jeg nødt til at spørge hende om, om hun overhovedet vidste hvor kristendommen slog rødder og oprindeligt stammer fra? Ja kære familiemedlem Jesus er født i Nazaret, som ligger i Palæstina. Så det vil sige at kristne ikke oprindeligt var hvide – nej chok hold nu fast – de var faktisk ARABER. Samme farve som min kære mand.

Må ærligt erkende jeg var glad for at min mand ikke var med på besøg, hvor ville jeg dog være flov over, at nogen i min familie kan have så lidt viden og forståelse om sin omverden. Suk. Hvad ville I have gjort i sådan en situation?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s