Guds stærkeste soldater

Dagens citat der er vigtigt at huske på, når man synes livet er hårdt.

“Allah does not burden a soul beyond that it can bear…” (Qur’an, 2:286).

Dette vers er trøstende, som troende muslim, der tror på Gud og hans visdom, at selvom tristheden er overvældende og gør ond, og tiderne kan være hårde, så er jeg hårdere. Det som kommer min vej, vil gå væk; og til sidst vil jeg møde min Herre, som jeg håber vil være tilfreds med mig, da jeg er tilfreds med ham.

27973864_1971371286448096_6573745979651507888_n

“Nothing shall ever happen to us except what Allâh has ordained for us…’” (9:51).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s