Når man laver en religiøs joke og får en high five.

mosesFishing_large

Min mand står i sin egen verden og synger for sig selv, og ser ikke at jeg kigger på ham. Hertil måtte jeg jo lige fyre en joke af og lave lidt pis med ham. Hvaaaa tror du er Bilal eller hvad? Han kigger mærkelig på mig, og siger hvad taler du om, indtil det går op for ham – og så skriger vi begge af grin. Fik endda en high five Haha. Hvem skulle have troet at en ”religiøs” joke kunne være sjov;)

Til dem der ikke kender eller endnu har fundet ud af hvem Bilal var, så var han den første mand til at kalde til bøn under profetens tid. Bilal var en sort mand og en tidligere slave, som blev befriet. Han var den, der sang smukkest og kaldte til bøn smukkest, derfor blev han den første mand til at kalde til bøn. SubhanAllah elsker historien omkring Bilal, da der er så meget mening og betydning i den, specielt i den verden vi lever i dag, hvor nationalisme og hudfarve betyder så meget.

”Og blandt Hans tegn er skabelsen af himlene og jorden og forskellen på jeres sprog og jeres farver. Sandelig, i dette er der tegn for kundskabens folk.” (Koranen 30:22)

I dag er vi så bange for de ukendte, for dem der ikke ligner os, men vi er kommet til i alle mulige farver og former for at lære af hinanden. Ikke for at vi skal hade hinanden og føle os bedre end andre.

“Oh i mennesker! Sandelig, vi har skabt jer af en mand og en kvinde og Vi har gjort jer til nationer og stammer, så I kan lære hinanden at kende. Sandelig, den mest ærefulde i Allahs øjne er den, mest gudfrygtige af jer. Sandelig, Allah er Alvidende, kender til alt. “(Koranen 49:13).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s