Min valentinsdag <3

valentines-day

Det er altså sjovt at se, hvordan man ændrer sig med tiden. For 4 år siden var valentinsdag for mig en stor dag. Uha uha der skulle dresses op, fin middag og den lækre lille røde kjole skulle på.

Hvordan er min valentinsdag så i dag? Lige nu sidder min mand og spiller PlayStation, mens han venter på Champions League begynder om lidt. Jeg sidder i joggingbukser og en løs t-shirt med en knold i håret, mens jeg skriver dette indlæg. Så meget for valentinsdag hva. Hvis det ikke var pga. Facebook, så tror jeg ikke en gang, at jeg havde opdaget, at det var valentinsdag. Ved egentlig ikke, om det er islam, der har ændret mig til at synes sådan noget som valentinsdag ikke er specielt mere, eller om det bare er livet og alderen. Ja den kære alder gør sku noget ved en. Ting der betød meget for mig før i tiden, betyder ikke en dyt i dag, mens ting der absolut intet betød før i tiden, betyder alt for mig i dag. Velkommen alderdom.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s