Det er bare “sunnah”

e3b6647d78cc3b7450a96da481812fff--wajah-reasons-to-smile

Mennesker har en tendens til at følge dem, de elsker. Altså hvis du elsker en kendt, så prøver du at være som dem, du taler som dem, du går klædt som dem, men hvad med Profeten Muhammad(SAW)? Muslimer siger, at de elsker ham, men gør de nu også det? Man hører “oh det er bare “sunnah” (anbefalet), så vi behøves ikke at gøre det” Vi burde altid følge profetens sunnah, hvis muligt. Det kan selvfølgelig være svært at kende til alt, vide alt, og man lærer hen af vejen som muslim, men alligevel at sige med fryd, “det er bare sunnah” det er for mig en meget forkert tilgang til sunnah. Vi skal altid stræbe på at blive bedre. Specielt en ting som bøn, hvor det at lære en ekstra surah udover al-fatiha er en af de mest anbefalet sunnah, så hører man stadig, det er bare sunnah. Der er rigtig mange hadith omkring profetens sunnah, så man bliver nok aldrig klog på dem alle, og vi er ikke ligeså perfekte som profeten, men man kan starte et sted og sætte sig nogle mål for, hvad man skal kunne.

Sunnah kan også være ting som at spise efter 1/3 reglen, sige Bismillah inden man spiser, have et behageligt smil til folk på din vej, faktisk ting der er meget simple, hvis man tænker over det.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s