At konvertere til islam uden at have læst koranen – hvordan?

child-and-quran1

Da jeg valgte at konvertere til islam, så var det, det mest naturligste i verdenen, at jeg skulle læse koranen inden, jeg tog valget. For hvordan kan man konvertere til noget, man ikke selv har læst? Nu kan jeg af gode grunde ikke læse arabisk, så jeg læste koranen på dansk. Der kan jeg bestemt anbefale denne:

28308542_1912054415772637_579655007_n

Det skulle være den mest præcise oversatte version – På trods af der selvfølgelig altid vil gå noget tabt i en oversættelse.

Alligevel oplever jeg og hører mange, at de har konverteret uden at have læst i koranen. Må indrømme jeg faktisk slet ikke forstår dette, medmindre man er voldsomt ordblind eller har andre grunde, der gør, at man ikke kan. I dag findes der selvfølgelig en masse gode videoer på YouTube, der fortæller om islam, og foredrag mm. Men noget så vigtigt, som at vælge en religion til, og specielt en religion som islam, hvor de fleste danskere ville skulle ændre deres livsstil meget, at man ikke selv har behov for at læse Guds ord? Det forstår jeg simpelthen ikke.

Man går vel heller ikke i gang med en svær madopskrift uden at have læst opskriften grundigt? Og det er bare en opskrift – tænk på, at islam handler om hele ens liv!

Måske nogen af jer kan gøre mig klogere på, hvordan man kan vælge en religion til uden egentlig at vide særlig meget om den? Det er ikke for at skal være fordømmende, men jeg kan virkelig ikke sætte mig ind i, at man kan konvertere til islam uden at have læst koranen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s