Livet skal nok blive bedre, selvom alt ser sort ud lige nu

52781-Happiness-After-Sadness

Det er altså en underlig ting, hvordan livet går op og ned hele tiden. Følelsen af lykke som strømmer igennem kroppen på en, for så at blive efterfulgt af en anden følelse. Hvorfor kan man ikke bare være lykkelig hele tiden?

Måske kan vi kun føle lykke, fordi vi også ved, hvad smerte er? Tænk på at kunne gå et helt liv igennem uden kedsomhed, smerte, tårer, ligegyldighed, men kun ren lykke? Det lyder faktisk meget fantastisk, men så alligevel ikke? Måske er det vores nederlag, der er med til at identificere, hvem vi er som personer. Det er her, vi måske ser, hvad vi er bygget af? Det er ikke, når vi er fulde af lykke, eller jo det kan det måske også være, men når jeg tænker igennem mit liv, kriser, tåre, ulykkelig kærlighed, om det er en kliche eller ej, så har det været med til at bygge mig til den person, jeg er i dag. Det er i kedsomhed, ulykkelighed, at vi virkelig kan reflektere over vores liv – hvad det er vi gerne vil. Selvom det her og nu ikke ser godt ud, så er følelsen jo ikke permanent? Ligeså vel som lykke der strømmer igennem kroppen på en kan blive efterfulgt af en mindre god følelse, så bliver de negative følelser også på et tidspunkt erstattet med en positiv følelse. Det er livets cyklus.

Jeg har altid været en person, der har handlet meget på mine følelser. Det har givet mig enormt meget glæde, men hvis ikke mere smerte. Når man vælger på sine følelser, så vil det ofte ikke ende godt. Det er et dybt emne, hvis man tænker over det. For som sagt, så er følelser det mest omskiftelig i verden – næsten ligeså omskiftelig som det danske vejr. Prøv tænk på et døgn i dit liv – 24 timer, tænk på hvor mange forskellige humørskift, du har på en dag?

Vækkeuret ringet – jeg er træt, orker ikke skole eller arbejde i dag.

I skolen/arbejde – Ej det er faktisk spændende det her, 5 minutter efter, er det ikke snart pause? 2 timer efter – hvornår har jeg fri?

På vej hjem – oh nu regner det også igen – lorte vejr. Hov ej nu kom solen frem, det var da skønt.

Hjemme igen – hej min dejlige mand – 2 sekunder efter – Hvorfor har du ikke smidt toiletrullen ud for satan!

Get the point?

Mange går måske et helt liv uden at tænke over det, og det er måske egentlig sund nok. For det er jo en del af det at være menneske. Det jeg nok egentlig vil med det her er, at selvom du sidder med en følelse af, at det går af helvede til, at du er ulykkelig, så skifter det igen. Den følelse du har lige nu, vil højst ikke være den samme følelse, du har lige om lidt.

Der var en periode i mit liv på knap 2 år, hvor jeg aldrig troede, at jeg vil føle glæde mere. Var i en meget dyb smerte, men i dag, tænker jeg slet ikke over det mere, tværtimod, har det totalt kliche sat et nyt perspektiv på livet, og hvor vigtigt det er, ikke kun at handle på ens følelser, selvom det kan være noget at det sværeste i livet. Livet bliver bedre, hvis du giver det tid og lov.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s