Kulturelle forskelligheder når du er sammen med en anden nationalitet!

470002783

Det første du skal være klar på, hvis du vil indlede et forhold til en mand fra sydens sol er – ventetid! Hold da op, det der med at komme til tiden er åbenbart ikke noget, man gør sig i, når man er fra Marokko. Jeg er nærmest ved at få et angst tilfælde, hvis jeg bare er 2 minutter forsinket. Glemmer aldrig, at han på et tidspunkt ringede til mig og sagde, bare kom ud til vejen, jeg er der om 5 minutter. Og så naiv jeg var, så gik jeg ned og ventet i kulden. 45 MINUTTER senere var han der!!! Hans far var åbenbart lige kommet forbi, og så kunne han ikke bare lige gå – nå mester har du hørt om en telefon?!!

Det er heldigvis blevet meget bedre i dag. Jeg vælger at tro, at jeg har fået opdraget ham på det område, så nu gør han nærmest en ære ud at komme til tiden. ”Bare vent og se om jeg ikke er der om 8 minutter, præcis 8 minutter, tag tid”. Ved ikke om det er pga. min skræmmende personlig, min gode indflydelse, eller vores store konkurrence gen, som vi begge besidder, men nu kommer han sku til tiden 9 ud af 10 gange.

Så et godt råd til jer derude! Hvis du nogensinde skal lave en aftale med en marokkaner, araber what so ever, bare de kommer længere syd fra end Tyskland, så SPØRG DEM om det er dansk tid eller araber tid, de har tænkt sig at komme! Den virker hver gang, så får du et ærligt svar;)

Ok her er nok et emne der deler vandene. For marokkanske mænd er selvfølgelig ligeså forskellige, som danske mænd er. Alligevel er det noget jeg har indtryk af, at det ofte gør sig gældende hos marokkanske mænd. Min mand er ikke typen der kommer med rosende ord og kærlighedserklæringer.  Tror faktisk jeg kan tælle på 2 hænder på 4 år, hvor mange gange han har sagt han elsker mig. I starten havde jeg meget svært ved det, vil ikke lyve, for syntes det var underligt, at han aldrig som sådan var kærlig over for mig. Med tiden har jeg dog lært at elske det! For min mand er ikke typen, der siger ting med ord, men til gengæld er han verdensmester i at udtrykke det med sine handlinger. Ikke sådan noget med stearinlys og rosenblade, men bare den mand han er over for mig på. Man er nødt til at forstå hinandens baggrunde for at forstå hinandens handlinger. Han er vokset op med det jeg nærmest vil kalde for ”Mafia” mentalitet/opdragelse – En hård barndom med straf, blive voksen hurtig, ballade, ansvar, respekt for familien mm. Han har ikke haft en let barndom, men det har også været med til, at gøre ham til den stærkeste mand jeg nogensinde har kendt. Hele hans baggrund, normer og værdier er indgydt i respekt og loyalitet. Og det har jeg fornøjelsen af at nyde.

Mænd der har meget smiger i munden, siger alle de rigtige ting, sorry to say, det ofte også dem, man ser, som er deres koner/kærester utro i weekenden. Har set det alt for meget med mine veninder, hvordan de falder for den ene charmør efter den anden for bare at blive såret. I dag er vi kommet til et godt kompromis i vores forhold. Han er blevet bedre til lige at tage min hånd, når vi er ude at gå tur, lige give et farvelkys om morgen og lige for et par uger siden, udtrykket han endda med ORD, at han elskede mig. Må indrømme jeg faktisk var helt i chok haha! Men hold k*** hvor det bare betyder meget, når jeg ved manden har svært ved at fortælle om følelser, for det føles så oprigtigt frem for, hvis man hørte det hver eneste dag.

Ok var faktisk meningen, at jeg ville have lavet det her indlæg i lidt mere punktform, og kommet med nogle flere kulturelleforskelle, men den må I lige have til gode, som altid ender jeg næsten altid med at skifte retning, når jeg skriver!:D Måske i kender til nogle kulturelleforskelle blandt de nationaliteter i kender til? Så skriv gerne i kommentar her eller på min facebookside Danskogmuslim.dk. Kunne være så sjovt at læse!

3 thoughts on “Kulturelle forskelligheder når du er sammen med en anden nationalitet!

 1. Jeg kan SÅ meget sætte mig ind i det du beskriver, min anden halvdel er også marokaner… Dog er det med tider er han meget puntktlig, og det er mere mig der er den sløve der 😆
  Endvidere har jeg over flere perioder arbejdet i Jordan, og der det med at passe tider er ikke eksisterende…. “inshallah jeg vil komme kl 12….” kl 2 er vedkommende først lige dukket op 😆

  Like

 2. Salam Alaikum
  Kan kun sige jeg kan relaterer, min mand er også marokkaner. Fik dog lært ham ret hurtigt at sige de tre ord oftere end ellers, jeg viste ham en god video fra You tube, What woman want, Islam teaching of course.. hvor pointen er at mænd i højeste grad higer efter respekt og anerkendelse, der higer kvinder efter kærlighed..

  Vi har dog også vore problemer.. tror at alle mennesker søger det perfekte men det findes kun i Allah og vi vil nok altid være skuffet eller utilfredse med noget her i Dunja. Han søger drømme kvinden, men hun findes kun i hans hoved. Og det samme med hende.. de ting der kan gå os på kvinde og mand imellem tror jeg på vi altid vil støde på hos hinanden….

  som mine bedsteforældre sagde til mig ved deres guldbryllup og jeg spurgte dem hvordan holder man sammen så længe.. de svarede: man behøver ikke være enige om alt for at respekterer hinandens meninger. og fordkællighederne er dem der det stærkt i længden.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s