Mit marokkanske drømme bryllup

Nu når vi har valgt at fravælge at holde bryllup, så gør det jo ikke noget at slippe fantasien løs. Min forestilling om mit bryllup har ændret sig en del gennem årene. Fra at det skulle være et traditionelt kirkebryllup, så til fuld party bryllup og sidst og ikke mindst til et bryllup fløjet tilbage i tiden!

Min mand og jeg starter med at komme ridende på hver vores hest – de store flotte araber heste. Araber hest – ja det er der altså noget der hedder, det er ikke en racistisk joke lol! Jeg kommer ind på den flotteste og muskuløse sorte hest, hvor jeg er iklædt den skønneste marokkanske mystiske kjole. Min mand kommer ved siden af på den brune hest i tradtionelt marokkansk tøj.

425a610f5204d6b6f3a6a43874f148d0hn_g6us9534ggbi5dp7rpstktzevvgd3c33_500_333

Imens vi rider ind bliver der spillet trommer, trommer som man kender fra gamle film lige før krig. dum dum dum … Rundt om os er der ildfakler hele vejen, og mænd der laver ild shows.

marrakech-wedding-013Elegant-Moroccan-Wedding-at-Selman-Marrakech-Happy-Wedding-Films-141-600x400

Ind kommer vi til det flotteste mystiske gamle palæ med en formidabel have som på billedet. Bagerst i billede kan man fornemme trapperne – der op sidder vi på vores heste, mens ilden og trommerne spiller afsted. Vi stiger af hestene, mens gæsterne bliver vist ind til billedet nedenunder. Her kan de hygge med marokkansk the, fornøjelser og underholdning indtil middagen er klar.

wedding-reception-decoration-ideasNu skifter jeg kjole til denne overskønne traditionelle flotte hvide kjole. Det har været min drømmekjole lige siden, at jeg så serien Reign! – Og så er der ellers Middag og fuld party, hvor vi danser til musik under stjernehimlen. tumblr_n1o83r8Fc21t0qpcno1_r1_500

Håber på, at jeg på det eller andet tidspunkt kan opleve noget lignede evt. på en rejse – Men hold da op, jeg er glad for, at det er gratis at drømme, for det ligner sgu et meget dyrt bryllup;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s