Når alt føles deprimerende og trist!

images

Når livet kører forbi lige uden foran ens vindue. Indenfor er det stille, helt stille. Kun lyden af bilernes susende trænger ind. Det er mørkt og trist – mit sind.

Det er den tid på måned – PMS. Ja hold da kæft hvor jeg hader den dag. Har den mest deprimerende følelse af intet og alt. Begyndte sågar at græde nede i netto i dag haha! Jamen ej forhelvede, hvor føler jeg mig ynkelig! Er dog i det mindste glad for, at jeg godt er klar over, at det er rent hormonel påvirkning, jeg er udsat for, og at mit liv altså ikke er deprimerende og trist. Så endte altså med at købe en kit kat og Marsbar og spiste det til morgenmad – for det syntes jeg altså lige jeg fortjente. Hvad gør I når i har de her dage? ;’D Går ikke ud fra, at jeg er den eneste mærkelige hormonel forstyrret kvinde en gang om måneden!

One thought on “Når alt føles deprimerende og trist!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s