Uvidenhed er den farligste form for krig

Har altid brugt meget at skrive digte. Ofte bestemt af den følelse jeg sidder i. Synes det hjælper at få det ud på skrift, hvis man fx ikke kan sove. Tror 90% af alt jeg har skrevet gennem tiden, er skrevet om natten og ofte på meget kort tid.

11074093_10152931759124145_326956569160631438_n

Fx skrev jeg denne for et par år siden, hvor jeg ikke kunne sove, på ca. 5 minutter. Kan også godt være den bærer præg af det, og du ikke synes den er speciel god, men det er heller ikke det, der er vigtigt, når jeg skriver. Det er egentlig bare at få tømt nogle tanker, så jeg kan finde hvile.

Uvidenhed er den farligste form for krig

Jeg kan høre alle de uskyldiges skrig

Jeg længes væk til dit rige

Hvor ingen mere har at sige

Kun Dit ord er min lov

Bukker mig i ydmyghed og er ej flov

Uvidenheden om universets hjerte

Skaber alt denne smerte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s