Vil islam slå alle vantro ihjel? Her får du svaret en gang for alle!

 

Man hører ofte sætningen, at hvis der findes en Gud, hvorfor tillader han så krig, terror, ondskab mm. Det er sjovt, man kunne spørge os selv om det samme spørgsmål.

Hvem er det, der fører krig, begår terror, laver onde handlinger mm. er det ikke mennesket? Vi er blevet skabt med en fri vilje, men vi er også blevet skabt med en perfekt guide til, hvordan vi burde leve vores liv – Koranen. Som muslim tror man på, at dette liv er en test. En test i hvordan vi behandler vores medmennesker, jorden, dyrene. Vores tro på Gud ligger i disse handlinger kan man sige. I islam er der en endda en komplet guide for, hvad der er tilladt i krig, og det er ikke de ting, som vi ser i dag eller folk prøver at fortælle i medierne, i skolen osv.! I krig må man ikke slå børn og kvinder ihjel. Man må ikke ødelægge kunst, historiske ting, selv træer står der beskrevet, at man ikke må ødelægge. Oven i det står der, at man skal give fjenden fred, hvis de tilbyder fred, man må ikke forsætte efter dette. Man må kun bekrige dem, hvis de bekriger dig, eller hvis der er uretfærdighed, så er det en muslimsk pligt at hjælpe. Man må heller ikke torturerer ens fanger, tværtimod står det beskrevet, at man skal behandle dem som ens gæst.

main-qimg-4d3e6987aae04e58190a41c02be7d5de-c

Rigtig mange udnytter, at der er vers i koranen, hvor der står noget lignede med slå de vantro ihjel osv. Men de tager det ud af kontekst. Man kan ikke læse et vers i koranen og så tro, at man har forstået det, der står. Man skal læse det hele, for det er altid efterfulgt af noget lignede, som der står herunder.

“Men hvis de holder fred, er Allah Tilgivende og Den Mest Barmhjertige.
Bekæmp dem, indtil der ikke er flere optøjer og undertrykkelse, og der hersker retfærdighed og tro på Gud, men hvis de holder fred, så vær ikke fjendtlige mod dem, kun mod dem der undertrykker.” (Koranen 2:190-193)

Islam er en religion, der netop hjælper de svage, der hjælper de undertrykte og bifalder fred over for netop dem, der ønsker fred. Og det er der mange store beviser for gennem den muslimske historie, der netop har hjulpet undertrykte lande og mennesker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s