Hvis du havde en million hver måned, hvordan skulle dit liv så være?

c71d860e4c39cb3cc1b372633b10999b
Drømmehuset 

Vi mennesker tænker for det meste i fortid eller fremtid. Det sjældent vi sidder lige her i nuet. Vores tanker kører hele tiden frem og tilbage. Jeg tænker meget over, hvad der skal til i fremtiden, til at jeg kunne blive virkelig glad. Altså som i VIRKELIG glad, for jeg er jo egentlig glad for mit liv. Hvis muligheder var ubegrænset, og at man ikke skulle stå til ansvar for nogen, hvad ville du så?

Puhaa mit liv i en illusioner fremtid foregik i hvert fald ikke i Danmark, kan jeg allerede mærke. Sidder og kigger ud af vinduet lige nu, og nu sner det sgu igen!! Jeg har et stort ønske om at flytte til et varmt land med et mere afslappet forhold til livet. Hvor livet indebærer mindre stress og brok over kulde, og at der ikke er noget at lave i Danmark 10 måneder om året, uden at det koster kassen.

Jeg boede i Spanien, nærmere Alicante, Malaga, Barcelona – et af de steder. Tæt på strand, eller hvad fanden, hvis jeg havde en million om måneden, så boede jeg sku lige på stranden! Jeg havde en dejlig cabriolet, som jeg kunne cruise rundt i og opleve landet. Min uddannelse stoppede jeg nok med det samme, og arbejde vil jeg også vinke farvel til. I stedet har min drøm altid været at åbne et frivilligt sted for dyr og børn, der har ringe levevilkår. Der er simpelthen ikke noget mere smertefuld, når jeg er ude at rejse at se dyr, som ikke har det godt. Får lyst til at adoptere demalle med hjem til Danmark.

mercedes-sl-r231-001Jeg forestiller mig, at jeg ville få nogle helt nye hobbyer, i det, at et varmt land byder på lidt flere udendørsaktiviteter. Der skulle 100% være et udendørstræningscenter i mit dejlige hus og en stor svømmepool, som jeg kunne ligge og få halal cocktails ved;). Dertil gerne en tennisbane og basketballbane nu når vi er i gang.

Var lige ved at glemme min yacht! Endless-Summer-bridge-deck-aft-jacuzzi

Hvordan ville dit liv se ud, hvis du havde ubegrænset muligheder?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s