Dansk pige som bliver kærester med en muslimsk dreng

dabe712c1fb8de265f45e6fb2b1f15e9

Fik en besked fra en pige, som gjorde jeg kom til at tænke på dette – Om at være en dansk pige, som er kærester med en muslimsk dreng. Synes det er så vigtigt et emne i dag, da man ser alt for mange unge piger, der får knust deres hjerter unødvendigt.

Det kan være svært at vokse op som en dansk pige, hvor det er normalt at drikke alkohol, feste og have forhold. Det er slet ikke noget, man sætter spørgsmål ved, når man er født i Danmark.

Har kendt til mange danske piger, som finder en kæreste med udenlandsk og muslimsk baggrund. Drengen er ikke selv særlig praktiserende, men han ved godt, at han ikke kan slæbe sin kæreste med hjem til sin muslimske familie. Så allerede her risikerer du at få et såret hjerte, hvis du ikke passer på dig selv. Måske ender det godt, og i får en fremtid sammen, men desværre i rigtig mange tilfælde, ender du med et såret hjerte, og han bliver gift med en pige fra sit eget land. Det er ikke for at lave en skræmmekampagne det her, men bliver så trist, når jeg ser, at mange unge piger, forelsker sig i en, som de aldrig vil få den fremtid med, som de drømmer om.

Mit råd til dig, hvis du har en muslimsk kæreste, hvor der ikke er udsigt til, at du skal møde svigerfamilien, er at læse om islam. Lær islam at kende, for så vil du lære at forstå, hvilken baggrund han kommer fra. Udover det, vil det også give dig en form for beskyttelse. Du får viden, som måske han ikke en gang selv ved om sin religion, og du vil kende til dine rettigheder. For islam passer på en. Vær stærk og stol på din intuition, hvis den siger til dig, at der ikke er nogen fremtid, så stol på dig selv, ofte kender vi svaret, selvom det bliver overskygget af et forelsket hjerte.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s