Den nemmeste og lækreste salat – Kan bruges som frokost eller aftensmad

30571789_1937661003211978_8260941596069986304_n

Af en eller anden årsag, så er jeg begyndt at få så dårlig samvittighed af at spise kød. Dem af jer der har fulgt med på bloggen i længere tid, ved at jeg har et stort dyrehjerte.  Så her hjemme er jeg begyndt kun at lave vegetarmad, altså ingen kød fra ko, kylling, lam mm. Spiser dog stadig fisk, så inden jeg får skideballe for ikke at være en ægte vegetar, så vil jeg, ja egentlig bare skrive – stille! Tak.

Var ret sikker på, at min kære mand ikke vil acceptere, at der slet ikke blev serveret kød her hjemme, for han elsker virkeligt kød. Ganske overraskende, har han taget godt imod det, og jeg har spurgt flere gange, om han savner kød til den mad jeg har lavet, og hertil har han svaret nej.

Denne her ret bliver jeg simpelthen nødt til at videregive, da den simpelthen er så nem og god. Den mætter og er fyldt med protein.

  • Avokado i skiver
  • Rødløg i tynde strimler
  • Cherrytomater skåret i halve
  • Mozzarellaost
  • Blødkogte æg i skiver

Til sidst hældes lidt olivenolie over salaten med peber og lidt salt. Finito.

Server gerne med et grov flute.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s