Jeg er en stor synder i ikke at være tilfreds med mit liv.

Experiences_Beach

Jeg er en stor synder i ikke at være tilfreds med mit liv. På trods af jeg har mange ting at være tilfreds over. Jeg har en mand, som jeg elsker over alt på jorden, vi har økonomisk tryghed, har verdens sødeste lille hund, et sted at bo og jeg kunne blive ved. Alligevel føles det hele tiden som om, at jeg ikke har fundet min hylde her i livet.

Det ikke fordi, at jeg har et urealistisk billede af, at jeg skal være lykkelig året rundt, for alle oplever op og nedture. Men det ligesom, at jeg har et lille tomrum inde i mig, der mangler noget.

I lang tid har jeg tænkt på, om at bo i et varmt land kunne udfylde det lille tomrum. Men er det bare en falsk illusion, man giver sig selv, for at tro på at der er en måde at få fjernet dette tomrum på?

Når jeg tænker over det, så personligt giver sol og varme mig så meget energi. Disse dage hvor solen har skinnet, så har jeg faktisk nærmest været ude døgnet rundt og suget alle solens stråler til mig. Ligeså snart solen ikke er her mere, så pakker jeg mig inde i lejlighedens 4 vægge, sådan lidt halv depri, og ender ofte med at se tv. I Danmark er der desværre langt flere af disse halv deprimerende dage, end der er solens glæde dage.

Jeg kunne sige til mig selv, at jeg skal finde glæde i andre ting, men i en alder af snart 30 år, har jeg næsten kommet frem til en selverkendelse, at sådan er jeg bare ikke bygget. Vejret påvirker virkelig mit humør i en stor grad. Ligesom nogen mennesker elsker efteråret, og ikke kan fordrage varme, så elsker jeg varme.

Jeg har stillet mig selv dette spørgsmål: Hvad er livsnydelse for mig?

 • Sol
 • Havet
 • Svømme i havet
 • Vandscooter
 • Lange gå ture (vel og mærket i godt vejr)
 • God mad
 • Ligge på stranden
 • Grille udendørs
 • Frisk luft
 • Gratis udendørsaktiviteter
 • Dyr
 • Alene tid
 • Familie tid

Året rundt venter mange af os på den årlige ferie, og det er nærmest bare det man arbejder hen imod. Hvis jeg krydser af på den liste ovenover, så er der selvfølgelig nogen af tingene man sagtens kan gøre i Danmark, men mange af tingene kræver faktisk et land med et anderledes klima ift. mit varme behov. Så selvom det at bo i udlandet selvfølgelig også bliver hverdag, så når jeg kigger på, hvad der egentlig betyder noget for mig, så har jeg en ide om, at jeg vil få flere glade dage i et varmt land. Bare den energi dagen vil starte med, når man åbner terrassedøren og solen skinner ind, kan gøre mig helt lykkelig bare ved tanken. Jeg håber på, at jeg og min mand en dag tager springet og flytter til et varmt land med en afslappet kultur, fx Spanien. Men der skal jo ”desværre” stadig mad på bordet, og at finde et velbetalt job i udlandet er ikke altid lige let. Jeg håber på, at i stedet for at arbejde og glæde sig til de årlige 3 ugers sommerferie, hvor vi rejser til syden, at vi kan få rejsen til at blive en del af vores hverdag – InshAllah.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s