Hvorfor islam og ikke en anden religion?

1_87VsrWU3n2dFOPxHeSp-pA

Der er flere 1000 religioner i verdenen, og det kan være svært at forstå hvorfor lige, at islam skulle være det rigtige.

Jeg har altid interesseret mig meget for religion og kan godt lide at læse om andre religioner. I tidligere blogindlæg kan du læse om nogle konkrete grunde til, hvorfor det netop er islam.

Sådan mere helt overordnet, kan jeg fortælle, at islam for mig er den eneste religion, der er fejlfri. Ja fejlfri vil jeg vove at påstå, også hvis man kiggede på religionen med et udefra syn. Der er intet i islam, der modsiger videnskaben, tværtimod, så alt hvad der er nævnt om videnskabelige ting i islam, er kun blevet bakket op af videnskaben. Ift. selve levemåden i islam, kan jeg også kun være enig i dette. Der er ikke forbudt os mennesker noget, som der er sundt for os. Der er kun forbudt ting, der ikke er sundt for os. Gud kender til os og ved, hvad vi har brug for, os ofte før, vi selv ved det. Islam er et komplet sæt af regler, politik, vejledning til hvordan livet burde leves, spirituel, individ og fællesskabet. Islam er ikke et fængsel, at hvis du træder ved siden af en gang, så er du dømt til helvedet resten af livet. Islam er en vejledning til, hvordan man burde leve sit liv, det er en religion, der vil mennesket det bedste, verdenen og dets fællesskab. Jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig er stødt på en anden religion, som er så fuldendt som islam.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s