Gå dig til glæde ..

8406185

Efter en lang sommer uden sol og ligeledes en stram vinter, så er det med at komme ud og nyde solen, også selvom der er vind og “kun” 10 grader. Min mand og jeg er begyndt at gå lange ture næsten hver dag efter at solen er begyndt at komme frem, og det er blevet lidt lunere.

Vi bor tæt på de lækreste naturområder, og det er simpelthen så livsbekræftende, at gå rundt og se fugle, naturen, havet og få frisk luft til hjernen. Vi plejer ikke at være gode til at gå lange ture til hverdag, men det nærmest hverdag vi kommer afsted nu, og det kan kun anbefales – det er skønt for sjælen og ens velvære – plus man får lidt gratis motion;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s