Jeg viser ikke mit ansigt – fordi jeg vil kunne sove om natten.

353a670330b8c5bf_2109491320_bcce15962d-xlarge1

Blev spurgt om, hvorfor jeg ikke viser mit ansigt her på bloggen. Det er der faktisk flere grunde til. Det handler blandt andet om, at internettet kan være rigtigt ondt. En gang på internettet, altid på internettet. Mennesker over nettet kan være modbydelige, om vi vil det eller ej, og jeg vil gerne kunne sove om natten, uden at tænke på, om folk ligger og deler alt muligt med mit ansigt på. For jeg skriver ikke, fordi at jeg har lyst til at blive kendt eller lignede, men fordi jeg har lyst til at vise min side af islam. Islam bliver udtrykt på så mange forskellige måder, og dette er min chance for at dele mit syn på islam med jer. Det drejer sig også om mit privatliv. Jeg tror på, at i et godt og sundt ægteskab, at der skal man ikke have alle mulige snerrende gæster ind i sit liv. Man skal ikke dele alt om sig selv eller sit ægteskab, men på denne måde får jeg chancen for at være bundærlig og ikke føle jeg bliver nødt til at holde igen. For selvom, at langt de fleste er nogle søde og dejlige læsere her på bloggen, så oplever man desværre også dem, der ikke vil en det godt. På denne måde kan det give dig som læser, et mere ærligt indblik i mine tanker om islam, livet, ægteskab, dansk pige i en anden kultur osv. Alt hvad jeg skriver her, står jeg også indenfor i virkeligheden, men på nettet har ens ord en tendens til at blive fordrejet, misforstået, tolket osv. Så det ikke fordi jeg ikke vil stå ved mine ord, for det gør jeg skam i virkeligheden, elsker at debattere, men der har man muligheden for at forklare sig selv eller gå den anden vej og ikke blive delt over alt efterfølgende.

Ved udmærket godt at en blog vil kunne skaffe mange flere læsere og måske endda penge, hvis jeg delte billeder af mig selv og min mand osv, men det er ikke det, der er mit mål. Jeg håber på, at I som læsere føler i kan lære mig at kende gennem mine tekster. Kan dog dele så meget af mig selv, at sige at jeg er en typisk skandinavisk pige, når det drejer sig om udseende;)<3

2 thoughts on “Jeg viser ikke mit ansigt – fordi jeg vil kunne sove om natten.

  1. Hej.. Har du læst bogen Dødevaskeren og hvad syns du evt om den.. Den viser på mange måder Det helt modsatte af det du skriver om her.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s