Du er ikke alene om at være ensom

f8a377e25503c9bcaf6cda2208ad135e

Igennem mit liv har jeg haft mange forskellige slags venner, men kun få rigtige gode venner. Det er svært for mig, at have det oprigtigt sjovt med nogen, hvis kemien ikke er der 100%. Så er jeg faktisk typen, der hellere vil sidde derhjemme alene, end at sidde og smalltalk bare for at gøre det. Det gør desværre også, at jeg nogen gange kan føle mig ensom.

Ensomhed er netop noget, der ikke ligger fjernt fra mig. Gennem det meste af mit liv, har jeg haft en følelse af ensomhed inde i mig. Efter at have fulgt diverse sider på Facebook om venindeliv osv., så er det begyndt at gå op for mig, at ensomhed er overraskende noget mange oplever. Ensomhed er ikke kun noget som du og jeg føler – der er faktisk utroligt mange! Ofte har jeg oplevet, at fordi man er en pæn pige, så er der mange, der ikke kan tro på, at man faktisk er ensom eller har andre ting, man kæmper med. Den pæneste og flotteste pige kan være ligeså meget ensom og have det dårligt inden i. Jeg tror desværre det afspejler sig i, at vi i dag kigger på medierne og vurderer hinandens lykke ud fra vores Facebook, Instagram osv. Hvis man har et pænt ydre, både fysisk og materiel, så må det jo være =, at man har det godt indeni. Det er så forkert, som det overhovedet kan være.

images

Personligt synes jeg, det er svært, at finde rigtig gode venner, specielt når man som mig, har valgt at flytte lang væk fra sin fødeby. Og det er ikke fordi jeg sidder med svaret her, hvordan man finder dem. De logiske svar vil være at starte til en sport, hvor du kan finde andre, der interesserer sig for det samme som dig, start i skole mm. Det er bare ikke altid lige så let, og venskab tager ofte lang tid at bygge op. Men en ting der trøster mig er at vide, at jeg ikke sidder alene med at have det sådan her. Hvis man tænker på sine medmennesker, som medfølende og venlige mennesker, som Dalai Lama vil sige, så vil det lette ens ensomhed. Det skaber en intimitet, som du måske ikke får på tomandshånd her og nu, men man vil gå ud i verden med en anden betragtningsmåde til andre. Måske hende den søde pige i klassen, som ligner snakker godt med alle, også er ensom? Vi ved det ikke, men vi kan prøve at gå ud fra, at hun er medfølende og venlig, så drag det til dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s